Proefplaatsing aanvragen

Vind u het moeilijk om in te schatten of het kunst werk past in uw interieur? Galerie DNK biedt de mogelijkheid om vrijblijvend een proefplaatsing aan te vragen. Als galerie begrijpen wij dat het moeilijk in te schatten is of een kunstwerk past binnen een interieur, tuin of kantoorruimte en of de afmetingen geschikt zijn voor de plaats die u in ogen heeft. Dit is de reden dat we graag met u in contact komen om een passend advies te geven. Na een kort gesprek in de galerie of telefonisch kunnen we u een advies op maat aanbieden.

Er zijn hierin verschillende mogelijkheden, we kunnen met de gewenste kunstwerken langs komen en de werken voorhouden op de gewenste plek. Daarnaast is er de mogelijkheid om gebruik te maken van ons digitaal advies. Hierbij wordt er een foto gemaakt van de ruimte en zullen wij diverse suggesties voorstellen en de foto digitaal tonen met het kunstwerk hierin verwerkt.

De Galerie

Vind u het lastig om gelijk te beslissen?

Dit is geen probleem u heeft de mogelijkheid om het kunstwerken een aantal dagen thuis te houden en te zien bij zowel avond als dag licht. Het is belangrijk dat u bij de aankoop van een kunstwerk de juiste keuze maakt en daarom bieden we als galerie graag deze mogelijkheid aan.

Afspraak

Advies

Shop