Voorjaars expositie

van: maart 24, 2024
tot: mei 31, 2024

Voorjaars-expositie Galerie DNK

Paasweekend is Galerie DNK geopend. Galerie DNK is voor Pasen extra open. De galerie is te bezoeken op 1e en 2e paasdag geopend! Als kunst liefhebber kun je een dag extra genieten van de voorjaars-expositie bij Galerie DNK die zondag 24 maart is geopend. Voorjaars-expositie Galerie DNK De opening van de voorjaars-expositie was een groot succes met een mooie opkomst. Was u niet in de gelegenheid om de opening bij te wonen? Dan is dat geen probleem de voorjaars-expositie is te zien tot 31 mei. Er zijn in totaal werken te zien van meer dan 25 verschillende kunstenaars uit binnen- en buitenland. Naast de vaste kunstenaars in de collectie zijn er veel nieuwe kunstenaars te zien zoals Nagi Collective, Melkio, Ghislaine van Tongeren en Marianne van den Berg. Bij Galerie DNK is een breed scala aan kunst te zien van sculpturen, schilderkunst, glaskunst en fotografie.

Kunstenaars

Alberto Udaeta, Aron Kroes, , Bernadette van der Klooster, Chuan, David de Lemon, Dede, Felix Weisz, Femke Kock,Ghislaine van Tongeren, Harold Aspers, Marianne Naerebout, Melkio , Nagi Collective, Pete Wiett, Geert Verstappen, Yassa, William Nunnikhoven, en meer kunstenaars zullen nog bekend gemaakt worden.

Afspraak

Advies

Shop

Reserveren

Heeft u online een kunstwerk gezien dat u graag in het echt wil zien voor u beslist het te willen kopen of huren?

U heeft de mogelijkheid om via de website een kunstwerk te reserveren. Let wel op dat het voor ons niet mogelijk is om alle kunstwerken die in de webshop te te zien zijn te exposeren in de galerie.

Nadat u een kunstwerk reserveert nemen we graag contact met u op of u het kunstwerk in de galerie wil komen bekijken of dat u graag thuis een vrijblijvende proefplaatsing heeft.

Na online een kunstwerk te reserveren is het kunstwerk 7 dagen voor u gereserveerd.

Afspraak maken

Bezoekt u liever de galerie buiten de geopende dagen?

Wanneer u een afspraak maakt biedt galerie DNK u de mogelijkheid om op de gesloten dagen de galerie te bezoeken.

We nemen na de aanvraag contact met u op om de afspraak te bevestigen.

U heeft de mogelijkheid om ongestoord de galerie te bezoeken en kan eventueel gebruik maken van de mogelijkheid om 1 op 1 advies te krijgen.

Advies

Galerie DNK biedt de mogelijkheid om gebruik te maken van gratis kunstadvies. Heeft u een plek in huis waar u graag een kunstwerk zou willen plaatsen maar niet goed een idee van wat de mogelijkheden zijn?

Een van onze kunstadviseurs helpt u hier graag bij dit kan in de galerie of op locatie. Onze kunstadviseurs bespreken met u het gewenste formaat, budget, kleur en soort stijl.

Heeft u vragen over ons kunstadvies of wil u graag een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.