Solo expositie | Nagi Collective

van: juli 28, 2024
tot: augustus 18, 2024

Solo Expositie | Nagi Collective op locatie van Galerie DNK

Kom en ervaar de tentoonstelling van Nagi Collective bij Galerie DNK. Met de nieuwste sculpturen en schilderijen die ingaan op de diverse verhalen uit de collectie. Bezoekers zijn uitgenodigd om ons te vergezellen voor een exclusieve eerste blik op deze prachtige stukken, vergezeld van drankjes en hapjes. De tentoonstelling is open voor het publiek. We kijken ernaar uit om deze artistieke reis met u te delen. Daarnaast zijn de kunstwerken te zien van meer dan 20 verschillende kunstenaars uit binnen- en buitenland.

Afspraak

Advies

Shop

Reserveren

Heeft u online een kunstwerk gezien dat u graag in het echt wil zien voor u beslist het te willen kopen of huren?

U heeft de mogelijkheid om via de website een kunstwerk te reserveren. Let wel op dat het voor ons niet mogelijk is om alle kunstwerken die in de webshop te te zien zijn te exposeren in de galerie.

Nadat u een kunstwerk reserveert nemen we graag contact met u op of u het kunstwerk in de galerie wil komen bekijken of dat u graag thuis een vrijblijvende proefplaatsing heeft.

Na online een kunstwerk te reserveren is het kunstwerk 7 dagen voor u gereserveerd.

Afspraak maken

Bezoekt u liever de galerie buiten de geopende dagen?

Wanneer u een afspraak maakt biedt galerie DNK u de mogelijkheid om op de gesloten dagen de galerie te bezoeken.

We nemen na de aanvraag contact met u op om de afspraak te bevestigen.

U heeft de mogelijkheid om ongestoord de galerie te bezoeken en kan eventueel gebruik maken van de mogelijkheid om 1 op 1 advies te krijgen.

Advies

Galerie DNK biedt de mogelijkheid om gebruik te maken van gratis kunstadvies. Heeft u een plek in huis waar u graag een kunstwerk zou willen plaatsen maar niet goed een idee van wat de mogelijkheden zijn?

Een van onze kunstadviseurs helpt u hier graag bij dit kan in de galerie of op locatie. Onze kunstadviseurs bespreken met u het gewenste formaat, budget, kleur en soort stijl.

Heeft u vragen over ons kunstadvies of wil u graag een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.