Zomer-exposite

We nodigen u graag uit voor de opening van de zomer-expositie van Galerie DNK op zondag 16 juli. Tijdens de zomer-expositie zullen er meer dan 25 verschillende kunstenaars uit zowel binnen- en buitenland te zien zijn. Er zal een mooie mix te zien zijn tussen talented en high potential art. Het is zeker de moeite waard om de zomer-expositie te bezoeken. U bent welkom vanaf 12:00 tot 17:00 uur. U bent vrij om vrienden/relaties uit te nodigen voor de opening van de zomer-expositie. Adres: Groenestraat 5, 4849PT Dorst. We zien u graag op 16 juli op de locatie van Galerie DNK.

Kunstenaars

Arvee, Alberto Udaeta, Aron Kroes, Bartek Śnieciński, Bernadette van der Klooster, Chuan, David de Lemon, Dede, Felix Weisz, Femke Kock, Harold Aspers, John Sprengers, Mariette Merrete Uiterwaal, Marianne Naerebout, mattis schuylenbergh, Teis Albers, Geert Verstappen, Ulas Uygun, Yassa, Hedwig Smulders, Willem van Ooijen, William Nunnikhoven,

Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen?

De zomer-exposite zal te zien zijn t/m begin september. Galerie DNK is geopend van donderdag t/m zondag van 12:00 uur tot 17:00 uur. Maandag t/m woensdag op afspraak. Een afspraak kan telefonisch of via de website gemaakt worden.

Afspraak

Advies

Shop

Reserveren

Heeft u online een kunstwerk gezien dat u graag in het echt wil zien voor u beslist het te willen kopen of huren?

U heeft de mogelijkheid om via de website een kunstwerk te reserveren. Let wel op dat het voor ons niet mogelijk is om alle kunstwerken die in de webshop te te zien zijn te exposeren in de galerie.

Nadat u een kunstwerk reserveert nemen we graag contact met u op of u het kunstwerk in de galerie wil komen bekijken of dat u graag thuis een vrijblijvende proefplaatsing heeft.

Na online een kunstwerk te reserveren is het kunstwerk 7 dagen voor u gereserveerd.

Afspraak maken

Bezoekt u liever de galerie buiten de geopende dagen?

Wanneer u een afspraak maakt biedt galerie DNK u de mogelijkheid om op de gesloten dagen de galerie te bezoeken.

We nemen na de aanvraag contact met u op om de afspraak te bevestigen.

U heeft de mogelijkheid om ongestoord de galerie te bezoeken en kan eventueel gebruik maken van de mogelijkheid om 1 op 1 advies te krijgen.

Advies

Galerie DNK biedt de mogelijkheid om gebruik te maken van gratis kunstadvies. Heeft u een plek in huis waar u graag een kunstwerk zou willen plaatsen maar niet goed een idee van wat de mogelijkheden zijn?

Een van onze kunstadviseurs helpt u hier graag bij dit kan in de galerie of op locatie. Onze kunstadviseurs bespreken met u het gewenste formaat, budget, kleur en soort stijl.

Heeft u vragen over ons kunstadvies of wil u graag een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.